BeautifulArt BeautifulArt staat voor de schoonheid die te zien is in de schilderijen van Jeanine de Hek. Het is door God geïnspireerde kunst en elk schilderij vertelt een verhaal.

Kaarten

BeautifulArt Cards

Een zet van 6 unieke kaarten.
€ 11,50

Bestel nu
Giclées

Beperkte oplage Giclées Prints

Sommige schilderijen zijn beschikbaar voor reproduktie op canvas. Het zijn hoge kwaliteit afdrukken gemaakt door Artpaq studio..

Meer info
Expositie

14 & 15 November 2015:
NATIONALE KUNSTDAGEN

This article was publiced in Chrisma-magazine (February 2009). It talks about the ideas of BeautifulArt.

Meer info
Nieuws

Op 5 september wordt op Paleis Het Loo het Droomboek aan de koning overhandigd.

Klokgebouw 50
Strijp-S
5617 AB Eindhoven

Lees meer

Als kind al was voor Jeanine de Hek tekenen een grote hobby.En tot in de puberteit deed ze dat ook veel.

Toen begon een periode van vele jaren, waar het tekenen naar de achtergrond verdween en andere creatieve vormen meer op de voorgrond kwamen.

Ze kwam tot geloof en kreeg een hart voor evangelisatie. Na een korte tijd voor de klas gestaan te hebben, ging ze een jaar werken voor een christelijke organisatie, waar ze in een theatergroep kwam, die overal optrad in Nederland.Na dat jaar volgde een baan als groepsleidster voor blinde kinderen en in die tijd begon ook de roeping zich te ontwikkelen om in Amsterdam in de zending te gaan werken bij Jeugd met een Opdracht.

Na hier vele jaren gewerkt te hebben (in de rosse buurt, met Steiger 14- een werk met jongeren-

dramagroepen) moest ze vanwege een burnout stoppen. God ging toen een proces beginnen van herstel, bevrijding en vernieuwing.

In 2003 was er een conferentie die als thema had, dat de creativiteit weer terug moest komen in de Kerk. Tijdens het gebed hiervoor, raakte God haar op een bijzondere manier aan. Dat was zo'n duidelijke aanraking van Hem geweest, dat ze de volgende dag verfspullen is gaan kopen en is gaan schilderen.

De bron van inspiratie is God.

De ene keer is het door een lied, de andere keer is het een tekst uit de bijbel of een beeld.Maar bovenal wil ze door haar schilderijen heen,de liefde voor en van Jezus laten zien ende schoonheid van God,de bron van elke creativiteit!